Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، اساتید، دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی کشور، در روزهایی که از آذر 96 گذشت، با مسائل مختلفی روبرو شدند، مسائلی که نتواستند در مقابل آن بی‌تفاوت باشند و گاهی آنها را وادار به واکنش‌هایی در فضای مجازی کرد که در ادامه به بازخوانی تعدادی از پیام‌ها و پست‌های دانشگاهیان در فضای مجازی پرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس، نابودی داعش توسط رزمندگان جبهه مقاومت و با فرماندهی سردار مقتدر حاج قاسم سلیمانی باعث خوشحالی و غرور بسیاری از مسلمانان و مردم دنیا شد، در این میان دانشگاهیان ایرانی در فضای مجازی این اتفاق مهم را به هم تبریک می‌گفتند و نسبت به این موضوع واکنش نشان می‌دادند.

*  خداقوت سردار! چه خوب که در روزگار بدقولی دولتمردان، سر حرفت ماندی

ابوالفضل مظاهری دبیر اسبق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در صفحه توئیتر خود در خصوص نابودی داعش نوشت: « حالا شنیدن حکایت پایان اسرائیل تا 25سال دیگر دور از انتظار و خارج از تصور نیست! مگر سردار نباشد حرف آقا زمین بماند...».

وی در پیام دیگری تاکید کرد: « کاش یه روزی هم رهایی و ریشه‌کَن شدن تفکر داعشی را جشن بگیریم!».

مظاهری ادامه داد: « خداقوت سردار! چه خوب که در روزگار بدقولی دولتمردان، سر حرفت ماندی!»

رضا رمضانژاد دبیر اسبق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا هم در توئیتی نوشت: « شهدای مدافع حرم علاوه بر همه افتخاراتی که دارند، کلی آبرو، اعتبار و افتخار برای دهه شصتی‌ها و هفتادی‌ها خریدند. راه شان پر رهرو باد».

* سلفی دانشجویان با ویران‌کننده لانه داعش

در روزهای اخیر موشک بالستیک ذولفقار در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای دانشجویان به نمایش درآمد، این موضوع باعث شد پیام‌های مختلفی در شبکه‌های مجازی در این رابطه میان کاربران رد و بدل شود.

زینب حسنی از فعالان دانشجویی، تصویری از سلفی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با موشک ذولفقار را به اشتراک گذاشته و نوشته است: « موشک بالستیک ذوالفقار در دانشگاه امیرکبیر به نمایش درآمد/ سلفی دانشجویان با ویران‌کننده لانه داعش»

مریم از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر هم تصویری از این موشک را به اشتراک گذاشته و نوشته است: « آنقدر موشک می‌سازیم تا چشم همه دشمنان کور شود»

بسیاری از دانشجویان هم تصاویر سلفی خود با این موشک را به اشتراک گذاشته بودند و در خصوص مشخصات آن بحث می‌کردند.

 * اعتراض به نرده‌کشی‌ دانشگاه در زمان سخنرانی رئیس‌جمهور!

یکی از برنامه‌های مهمی که دانشگاهیان در آذرماه داشتند، برگزاری مراسم‌های روز دانشجو و سخنرانی رئیس جمهور در دانشگاه سیستان و بلوچستان بود که انتقادهای فراوانی هم در فضای مجازی به دنبال خود داشت.

صادق فاتح نیا از فعالان دانشجویی هم در پیامی درخصوص حواشی سخنرانی روحانی در دانشگاه زاهدان، نوشته است: « چرا باید اطراف محل سخنرانی دیوارکشی شود، مگر رئیس جمهور زمان انتخابات مخالف دیوارکشی نبود؟! برای دانشجویی که تنها سلاحش زبان و قلمش هست این حد دیوار لازم نبود»

فاتح‌نیا در پیام دیگری تاکید کرده است:‌ « چرا همه دانشجویان در این جلسه نباید شرکت کنند و انتخاب برای شرکت در جلسه گزینشی است؟ تالار فردوسی که 1000 نفر ظرفیت دارد. سال‌های قبل 13 نماینده جلوی رئیس جمهور صحبت کردند و امسال 4 نفر!»

محمد امین سلیمی دبیر شورای تبیین مواضع کشور هم در پیامی در این رابطه نوشت: «هرکجا خواستی برو دانشجوی انقلابی همه جا پیدا می‌شود. تالار دانشگاه تهران، ویرانه‌های کرمانشاه، مرزهای غربی یا حتی زاهدان!»

مهدی ابراهیمی فعال دانشجویی هم در پیامی نوشته است: «آنچنان فضای دانشگاه سیستان و بلوچستان امنیتی شده هرکی ندونه فکر می‌کنه اینجا تگزاسه...»

صبرا از دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان هم در پیامی نوشته است: «آزادی بیان در دولت روحانی فقط اونجاش که مهمون دعوت میشه برای همایش ولی رئیس دانشگاه اجازه ورود مهمان و برگزاری نمیده، توی کلاس اساتید در دفاع دولت صحبت کنند مشکلی نیست؛ اما مخالف باشی تذکر دریافت خواهی کرد.»

* واکنش‌ دانشگاهیان به پاک‌کردن پرچم رژیم صهیونیستی از معابر دانشگاه علم و صنعت

به گزارش فارس، یکی از اتفاقات مهمی که در این روزها واکنش‌های بسیاری را به دنبال خود داشت، ماجرای پاک کردن پرچم رژیم صهیونیستی از روی زمین دانشگاه علم و صنعت توسط تعدادی از دانشجویان بود، این اقدام تعجب‌برانگیز باعث شد بارها تصاویر و فیلم‌های این اقدام بین دانشجویان دست به دست شود و دانشجویان بسیاری در فضای مجازی این موضوع را محکوم کردند.

انجمن اسلامی علم و صنعت در همین رابطه در صفحه اینستاگرام خود تصویری از شهدای هسته‌ای را در کنار تصاویر دانشجویانی که در حال پاک کردن پرچم رژیم صهیونیستی هستند را منتشر کرد و در آن قسمتی نامه امام(ره) خطاب به محتشمی پور(وزیر کشور وقت) را نوشت که فرمودند: «‌ ما از شر رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. این ها برپا دارندگان سلطه ابرقدرت‌ها هستند و سرسپردگانی هستند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمی شوند؛ و هم اکنون با تمام ورشکستگی ها دست از توطئه علیه جمهوری اسلامی و شکستن این سد عظیم الهی برنمی دارند.»

امیر امیدنژاد فعال دانشجویی هم در خصوص این موضوع با هشتک « مرگ بر اسرائیل» نوشته است: « اینها جزیی از سرمایه‌های اسرائیل در کشور هستند، چند عضو تشکل اصلاح‌طلب آرمان که شاید تابحال در خانه خود هم تِی به دست نگرفته‌اند، برای پاک کردن پرچم رژیم صهیونیستی از معابر دانشگاه علم و صنعت تِی به دست شدند!»

محمد از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت هم تصویری از کشیدن دوباره پرچم رژیم صهیونیستی و امریکا در معابر این دانشگاه را به اشتراک گذاشته و نوشته است: « با یاد کودکان فلسطینی، محکم‌تر، پا بر پرچم می‌کوبیم، تا کور شوند آنانی که عشق اسراییل چشمانش را کور کرده است!»

مهدی آذربایجانی کارشناس علوم و معارف قرآن و دانشجوی سیاستگذاری دولتی دانشگاه علم و صنعت هم در پیامی در توئیتر نوشته است: « خیلی برایم سخت است که این جملات نتانیاهو و پرز که "اصلاح طلبان را بزرگترین سرمایه و نماینده اسرائیل جهت مبارزه با آرمان انقلاب دانسته"بپذیرم...در اولین فرصت علت پاک کردن پرچم اسرائیل توسط تشکل اصلاح طلب آرمان دانشگاه علم و صنعت از کف دانشگاه را بررسی خواهم کرد.»

روح‌الله احمدی از فعالان دانشجویان هم در پیامی نوشته است: اینهایی که در دانشگاه علم و صنعت پرچم اسراییل را پاک می کنند شاگرد همونهایی هستند که روز قدس 88 شعار احمقانه نه غزه نه لبنان را عربده می‌کشیدند. نباید جدیشون گرفت. جلبکها هواسشون نیست علم و صنعت مفتخر به احمد متوسلیان است. برای هدایت این بچه‌ها هم دعا کنیم.»

*  رژیم غاصب صهیونیستی به پایان حیاتش نزدیک شده، بگذارید خوش باشد!

بحث اظهارات ترامپ در خصوص انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس هم از مهم‌ترین موضوعاتی بود که خشم دانشجویان و مردم را به همراه داشت و دانشگاهیان با ارسال پست‌های مختلف در فضای مجازی این اظهارات را محکوم کرده و اعتراض خود را به این طرح نشان دادند.

صادق زیباکلام‏ عضو هیات علمی دانشگاه تهران هم نتوانسته بود نسبت به این موضوع بی‌تفاوت باشد، وی در توئیتی نوشت: « بعد ازتصمیم اقای ترامپ درمورد بیت المقدس،مسلمانان دربسیاری از کشورها از جمله درغرب علیه تصمیم امریکا اقدام به راهپیمایی و تظاهرات خودجوش نمودند. در ایران تنها اعتراضات مردمی تظاهرات رسمی بعداز نمازجمعه بود.» البته این اظهارات آقای زیباکلام در حالی است که مردم شهرهای مختلف تجمعات اعتراضی بسیاری را در این خصوص برگزار کردند، برای نمونه به تجمع مردم تهران در میدان فلسطین می‌توان اشاره کرد.

محسن از فعالان دانشجویی هم نوشته است: « اینکه ترامپ خط قرمز مسلمانان رو مورد تجاوز قرار داده و قصد کرده مرکزیت رژیم منحوس کودک کش را به بیت المقدس انتقال دهد کار بدی نکرده؛ بلاخره باید یک احمق پیدا می‌شد تا کاری کنه که نابودی زودتر از 25سال رقم بخورد. دلم برای سعودی بیچاره میسوزه...»

رضا رمضان‌نژاد فعال دانشجویی در اروپا هم در خصوص طرح انتقال پایتخت آمریکا از تل‌آویو به قدس تصریح کرد: « وقتی یه نفر رو می‌خوان اعدام کنند، شبِ آخر ازش می‌پرسند چی دوست داری؟ بعد براش فراهم می‌کنند که آرزو به دل نمیره! از اون جایی که رژیم غاصب صهیونیستی نیز به پایان حیاتش نزدیک شده، این چند صباح هم بزاریم دلش خوش باشه و هر جا رو که دوست داره به عنوان پایتخت خودش معرفی کنه!»

* واکنش‌های دانشجویان به مسائل مختلف

مصطفی میرآخوری دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران هم به بازدید معاون اول رئیس‌جمهور از مناطق زلزله‌زده اشاره کرده و نوشته است:‌« جهانگیری برای نمایش هم که شده باید با کفش روی فرش نمی‌رفت؛ آقای جهانگیری؛ یک تخته فرش را بذارید برای مردم بماند!» 

متین منتظمی دبیرکل سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان هم در پیامی به اظهارات گستاخانه سران سعودی اشاره کرده و نوشته است‏: « طرف چند تا کشور بی‌دفاع رو بمباران کرده به داعش پول و ادوات داده تو کشورش هنوز با شمشیر سر میزنن اونوقت داره دم از هیتلر میزنه مرد ناحسابی تو روی هیتلر رو سفید کردی»

وی همچنین در پیام دیگری تصریح کرده‌است :«هدف، واضح و مشخص و دقیق است و آن نابودی رژیم جعلی اسرائیل است»

منتظمی در خصوص بودجه 97 هم تاکید کرده است:‌ «خلاصه حرف دولت در برنامه بودجه 97: پول‌هایی را که برای بودجه نتوانستیم از برجام بگیریم از حلقوم ملت می‌کشیم بیرون!»

وی همچنین در پیام دیگری نوشته است: « سلبریتی‌های عزیز! فحش‌هایی را که اکنون از اصلاح‌طلبان و روشنفکران می‌شنوید فقط گوشه‌ای از شق‌القمرشان است که ما چهار سال آن را فریاد زدیم. منتظر باشید تا شما هم بیسواد و بی‌شناسنامه نام بگیرید. 4 سال عقب مانده اید! خواهشا بفهمید روی دیوار چه کسانی یادگاری نوشته اید!»

محمدعلی سعادتی دبیرکل سازمان دانشجویان ایران هم در اینستاگرامش عکسی از قسمتی از بیانات رهبر انقلاب را به نمایش گذاشته و نابودی داعش را تبریک گفته است.

مسعود رشید عضو اسبق شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان هم در پیامی که به اشتراک گذاشته نوشته است‏: « در جمهوری اسلامی طرف 10 سال وزیر راه و شهرسازیه، با مدرک دکترای اقتصاد سیاسی. این آدم با 10 سال تجربه وزارت گرونی بنزین رو راهکار کاهش تلفات جاده ای میدونه!»

رضا رمضانژاد دبیر اسبق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا در پیامی که با هشتگ « روایت فتنه» توئیت کرد، ادامه داد: « بهترین  روایت فتنه را از استاد ایرانی دانشگاهی در آلمان (نام محفوظ)، در جمع منتقدین جدی نظام و حوادث 88 شنیدم که با تحلیل تمامی شرایط، نهایتا گفت؛ حتی اگر تقلب هم شده بود، باز هم فلانی یا حماقت کرد و یا خیانت!»

  ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست!

مصطفی ابراهیمی دبیر شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های آزاد تهران هم در توئیتی که با هشتگ « فاتحین قدس» منتشر کرد، نوشت:‌ « آهای اعضای شورای شهر تهران ای‌کاش امروز به جای رمان نارنجی و اون تبلت‌ها و ماشین‌های صفری که برا خودتون از بودجه مردم تهران خریدید کمی هم برای درمان و اسکان  مادران سرپرست خانواده تهرانی که نان آوری برای خانه ندارند، هزینه می‌کردید»

وی همچنین با اشتراک گذاشت یک تصویر نوشت: «عکس‌های زیر تفاوت دو فرودگاه مهرآباد و ابوظبی رو در سال های 1340 و 1396 نشون میده. دلیل این عقب افتادگی قطعا وجود مسئولینی امثال تاجزاده، جهانگیری، زنگنه و لاریجانی و ... در راس امور اجرایی در طول مدت انقلاب اسلامی است»

هاتف الرحمن صالحی از فعالان دانشجویی هم در به یاوه‌گویی‌های ولیعهد سعودی واکنش نشان داده و نوشته است: « خداوکیلی یه عاقل تو این سرزمین بی آب و علف حجاز نیست که به این جوجه تازه به دوران رسیده یه کم راجع به تاریخ معاصر به ویژه جنگ جهانی دوم و دیکتاتوری به نام هیتلر توضیحاتی بده! ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما می‌داری.»

زینب حسنی فعال دانشجویی هم در توئیتی که با هشتگ روایت فتنه منتشر کرد نوشت: « امام خمینی (ره) در نامه 6 فروردین ماه 1368 رسما خطاب به منتظری نوشت: «ولله قسم من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم ولی در آن وقت شما را ساده‌لوح می‌دانستم که مدیر و مدبر نبودید».

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۱۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایشگاه تولیدات صنایع با عنوان «رویداد صدرا»(صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) از امروز ۱۸ اردیبهشت‌ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد آغاز به‌کار کرد و تا ۲۰ اردیبهشت‌ 1403 ادامه خواهد داشت.

با توجه به اهمیت ارتباط صنعت و جامعه با دانشگاه برای تبیین دستاورد‌ها به عموم مردم به‌خصوص جامعه دانشگاهی و تعامل میان دانشجویان با صنایع درراستای مشارکت در تولید و اشتغالزایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد به برپایی نمایشگاهی از دستاورد‌های تولیدی-صنعتی شهرستان بروجرد با نام نخستین رویداد ملی صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) اقدام کرده است.

در این نمایشگاه که با حضورمسلم مرادی فرمانداربروجرد گشایش یافت ۵۰ شرکت صنعتی، تولیدی و دانش‌بنیان در مجتمع امام خمینی دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد محصولات و تولید خود را به نمایش گذاشتند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

رویداد صدرا با هدف معرفی تولید صنایع بروجرد به دانشجویان و ارتباط بین تولیدکنندگان و دانشجویان زمینه ایجاد آموزش و اشتغال دانشجویان را فراهم خواهد ساخت، به همین منظور سامانه‌ای طراحی شده تا صنایعی که در نمایشگاه صدرا حضور دارند در سامانه ثبت‌ نام کرده و اطلاعات تولیدات خود را بارگذاری کنند.

دانشجویان با ورود به سامانه می‌توانند شرکت‌های تولیدی و صنعتی مورد علاقه و مرتبط با رشته دانشگاهی خود را شناسایی و برای کسب مهارت و کارآموزی با عنوان طرح پویش به آن شرکت مراجعه می‌کنند.

نمایشگاه صدرا پل ارتباطی بین صنعت و دانشجو را برقرار و دانشجو می‌تواند شغل مورد علاقه و آینده خود را در دوران تحصیل آموزش ببیند.

سومین جلسه هم‌اندیشی و نشست‌های تخصصی معاونین هماهنگی و برنامه‌ریزی، خزانه‌داران، معاونین توسعه و مدیریت منابع استان‌ها و خزانه‌داران و معاونین توسعه و مدیریت منابع واحد‌های مستقل به‌خصوص دانشگاه‌ آزاد اسلامی در حاشیه برگزاری این نمایشگاه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا اتفاق تحسین‌برانگیز دانشگاه آزاد است
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • برخورد پلیس آلمان با تجمع حامیان فلسطین
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید