Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-08@20:55:33 GMT

داعش محصول بدفهمی از دین است/ زدودن غفلت از جهان

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۷۴۴۹۸

داعش محصول بدفهمی از دین است/ زدودن غفلت از جهان

به گزارش ایکنا؛ مهر نوشت: آئین افتتاح اتاق اندونزی در دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام محمدحسین مختاری، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی، اکتاوینو علیم‌الدین، سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار اندونزی در ایران و جمعی از استادان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوذر ابراهیمی ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در سخنرانی خود در این مراسم گفت: در دین اسلام بر آموزش بسیار تأکید شده است که شامل علوم تجربی است و قابل نفی و اثبات است، اما برخی از علوم مثل دین و عرفان قابلیت نفی و اثبات ندارد چون حوزه آن اقناع است؛ مباحث علوم انسانی هم عمدتاً در حوزه اقناع هستند.

وی افزود: وقتی اقناع اتفاق بیفتد، یقین و باور هم اتفاق می‌افتد که حوزه دین به این سمت حرکت می‌کند؛ مرحوم شهید مطهری می‌گوید؛ بی‌سوادی بهتر از کم‌سوادی است؛ لذا داعش محصول بدفهمی از دین است چراکه دین ما نمی‌تواند بگوید انسان بکُشید.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهار کرد: آنچه در فهم دین مهم است، سخن مقام معظم رهبری است که می‌فرمایند؛ فهم دین با بازگشت به نصوص اصلی دین یعنی قرآن میسر است؛ برای زدودن غفلت در جهان نیازمند آموزش‌های صحیح نصوص دینی هستیم که خوشبختاته در دانشگاه مذاهب این مهم مورد توجه است.

وی افزود: آموزش به تنهایی کافی نیست، علاوه بر علم، جرقه‌ای و نوری هم لازم است که این نور خداست؛ علم هم از جنس نور است، به عبارتی علم جنس خدایی دارد؛ علم آن است که چراغی در برابر انسان بیفروزد.

ابراهیمی ترکمان تصریح کرد: دین باید ما را به این سمت هدایت کند که یک قدم به هم نزدیک‌تر شویم نه اینکه دورتر شویم.

وی ادامه داد: چون دین اقناعی است امروز، دین‌داران در دنیا بیشتر شده‌اند. گوهر آموزش، نور است و ما باید به دنبال نور برویم؛ که اگر نور را ببینیم همدیگر را هم می‌بینیم.

ترکمان همچنین با اشاره به روابط فرهنگی ایران و اندونزی از گذشته تا کنون ابراز امیدواری کرد که این روابط از جمله در زمینه تبادل استاد و دانشجو، اعطای فرصت‌های مطالعاتی و احداث شعبات دانشگاه‌ها در کشورهای یکدیگر بیش از پیش توسعه یابد و تفاهمنامه‌های امضا شده بین دو طرف عملیاتی شود.

وی در پایان از تلاش‌های حجت‌الاسلام مختاری، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی و سفیر اندونزی در ایران در مسیر همکاری بین دو کشور قدردانی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: مذاهب اسلامی ابراهیمی ترکمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۴۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: اقتصاد دانش‌بنیان موجب زایش فناوری می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی  عصر چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در آیین اختتامیه نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان با اشاره به دوراندیشی و ژرف‌نگری مقام معظم رهبری که به شکل مستمر بر توسعه علمی و فناوری کشور تأکید دارند، اظهار کرد: این نگاه و تأکید از سوی مقام معظم رهبری در حوزه‌های نوین و فناوری هسته‌ای یک فرصت بی‌نظیر برای اهل تحقیق و پژوهش و هدیه‌ای بزرگ برای ملت ایران است.

او افزود: این فرصت به‌ویژه برای اهل تحقیق، پژوهش، علم و دانشجویان جوانی است که از آن می‌توانند برای قرار گرفتن در مسیر رشد و تعالی بهره ببرند. مقام معظم رهبری در ۲۱ خرداد سال گذشته در جریان دیدار جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای با ایشان، تأکید داشتند که صنعت هسته‌ای در سطح بین‌المللی آبروست.

رئیس سازمان انرژی اتمی با تأکید بر اینکه نگاه به علم، فناوری، نوآوری یک چرخه است که در آن قادر به تبدیل ایده به محصول هستید، اظهار کرد: شما وقتی ظرفیت و قدرت تبدیل ایده به محصول را داشته باشید، حتماً توانایی تأثیرگذاری در زندگی و مردم جامعه خود را خواهید داشت.

وی افزود: با این نگاه شما قادر خواهید بود بنیان‌های اقتصاد ملی را به معنی واقعی کلمه مستحکم‌تر کرده و در ادامه زنجیره ارزش را بر پایه علم و دانش تقویت کرده و رونق دهید تا در ادامه شاهد به وجود آمدن اقتصاد دانش‌بنیان باشید.

اسلامی تأکید کرد: خروجی اقتصاد دانش‌بنیان را می‌توان جوشش، تلاش و فعالیت‌های علمی بدون توقف دانست که همواره در آن زایش فناوری وجود دارد و می‌توان آن را به سیستم و سامانه تبدیل کرد تا مردم شاهد ارزش‌آفرینی اجتماعی و اقتصادی آن باشند.

معاون رئیس‌جمهور گفت: این مسیری است که مقام معظم رهبری به برکت خون شهدا و انقلاب روی آن تأکید داشته‌اند و سازمان انرژی اتمی ایران یکی از ثمرات این تفکر و راهبرد در عرصه ملی به‌حساب می‌آید.

وی با تأکید بر اینکه باید قدر این نگاه را دانست و تلاش‌های مربوط به آن را بی‌وقفه گسترش داد، اظهار کرد: دشمنان ما با مخالفت، مزاحمت، تحریم، ترور، عملیات خرابکاری صنعتی و دیگر موارد تلاش کردند تا ما به موفقیت نرسیم و این یک واقعیت انکارناپذیر است.

اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان با بستن مسیرهای درآمدی به دنبال تضعیف منافع مالی بودند اما با پیشرفت‌های به دست آمده، تمام برنامه‌های آن‌ها با شکست مواجه شد، تصریح کرد: شعار آمریکایی به عنوان سردمداران نظام سلطه در جهان، پیشتازی برای پیشوایی است. شعاری که در سند راهبردی خودشان در بحث منافع و امنیت ملی هرساله روی آن تأکید دارند.

وی تأکید کرد: موضوعی که جغرافیای خاصی نداشته و آن را برای کل جهان متصور هستند و این مسئله در اسناد منافع ملی آن‌ها نیز قید شده است. برای دستیابی به این شعار در راستای اهداف منافع ملی خودشان دو عبارت را دنبال می‌کنند که با «دیپلماسی» یا «زور» این هدف باید تأمین شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به اینکه در دنیای امروز محور اساسی برای پرچمداری و پیشوایی، داشتن فناوری‌های قدرت‌ساز و ثروت‌ساز است، افزود: در دوره‌ای ذخایر زیرزمینی قدرت‌ساز بودند اما امروز قدرت در این عناصر معنا می‌گیرد و به همین دلیل است که بابت آن شاهد وقوع جنگ در جهان هستیم تا با همه ابزارها کاری کنند که رقیبی باقی نماند.

وی افزود: این بخشی از حقایق جهان امروز است که با همه ابزارها از جمله تحریم به دنبال ضعیف کردن رقبا هستند و در کنار آن نظام بین‌الملل نیز تحت سلطه آن‌ها است. اتفاقی که امروز استانداردهای دوگانه این نهادهای بین‌المللی در موضوعی چون حقوق بشر و انسانیت را در غزه شاهد هستیم. اینکه بی‌رحمانه غارت و قتل‌عام کرده و به هیچ زن، مرد و کودکی رحم نمی‌کنند.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه این گستاخی و حرکت بی‌شرمانه حتی صدای هم‌کیشان خودشان را نیز درآورده است، گفت: شما چندی پیش شاهد بودید که یهودی‌های مقیم آمریکا تظاهرات سنگین داشتند و با ورود به کنگره و به روایت فیلم‌هایی که منتشر شد، آن را تسخیر کردند. وی ادامه داد: در حالی که هم‌کیشان خودشان علیه آن‌ها شدند اما شاهد این هستیم که آمریکا از این جنایت‌ها حمایت کرده و قطعنامه‌ها را وتو می‌کند.

سی‌امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور جمعی از میهمانان و متخصصان داخلی و خارجی در اصفهان برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: اقتصاد دانش‌بنیان موجب زایش فناوری می‌شود
  • مردم از انتخاب اصلح غفلت نکنند
  • نقش دانشگاه آزاد در توسعه همکاری‌های استان واسط عراق و ایلام
  • پیام بارز «نیچروان» از ایران برای جهان
  • ملا هبت‌الله: جهان کفر برای جدایی دین از سیاست تلاش می‌کند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • پیام بارز «بارزانی» از ایران برای جهان
  • پیام بارز «نیچروان» از ایران برای جهان
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند